Hoe gaat Pip's te werk?

 

U heeft van ons gehoord en heeft wellicht al wat informatie op de website bekeken. U zoekt contact met ons en daarna zullen wij een afspraak plannen voor een intake gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is bedoeld om van beide kanten te ervaren of er een klik is. Wij willen graag informatie over het doen en laten van de hond en u wilt wellicht meer weten over ons en hoe wij werken. Wij werken tijdens dit kennismakingsgesprek met een inschrijfformulier zodat wij alle belangrijke informatie hebben. Dit formulier kunt u hier beneden alvast bekijken door deze te downloaden. 

Nadat wij de informatie over het doen en laten van de hond hebben genoteerd willen wij in sommige gevallen graag met de hond een kleine wandeling maken (ongeveer 10 minuten). Wij willen er graag zeker van zijn dat wij met de hond het huis uit en in kunnen. Na deze wandeling delen wij onze ervaring met u en bespreken we de wensen en omschrijven deze in een contract. Indien gewenst maken we ook een sleutelcontract op en vanaf dan is de inschrijving compleet en kunnen we afspraken plannen om de hond op te halen.

 

Rond 09.00 en 12.00 uur stappen wij in de bus en halen wij een voor een de honden voor de groepswandeling op. Rond 10.00 en 13.00 uur komen we aan op de plek waar we gaan wandelen en een uur later zijn we weer bij de bus waar de honden wat te drinken krijgen en eventueel worden afgedroogd. Dan brengen wij alle honden weer thuis en indien in het contract is opgenomen krijgt de hond nog wat eten en vers water. Rond 12.00 en 15.00 zijn alle honden zo'n beetje weer thuis.

 

We hebben nog plek, dus neem gerust contact met ons op.

 


Download
Pip's Inschrijfformulier.pdf
Adobe Acrobat document 538.0 KB