Hoe gaat Pip's te werk?

 

U heeft van mij gehoord en heeft wellicht al wat informatie op de website bekeken. U zoekt contact met mij en daarna zullen wij een afspraak plannen voor een intake gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is bedoeld om van beide kanten te ervaren of er een klik is. Ik wil graag informatie over het doen en laten van de hond en u wilt wellicht meer weten over mij en hoe ik werk. Ik werk tijdens dit kennismakingsgesprek met een inschrijfformulier zodat ik alle belangrijke informatie heb. Dit formulier kunt u hier beneden alvast bekijken door deze te downloaden. 

Nadat ik de informatie over het doen en laten van de hond heb genoteerd wil ik graag met de hond een kleine wandeling maken (ongeveer 10 minuten). Ik wil er graag zeker van zijn dat ik met de hond het huis uit en in kan. Na deze wandeling deel ik mijn ervaring met u en bespreken we de wensen en omschrijven deze in een contract. Indien gewenst maken we ook een sleutelcontract op en vanaf dan is de inschrijving compleet en kunnen we afspraken plannen om de hond op te halen.

 

Rond 09.00 en 12.00 uur stap ik in de bus en haal ik een voor een de honden voor de groepswandeling op. Rond 10.00 en 13.00 uur komen we aan op de plek waar we gaan wandelen en een uur later zijn we weer bij de bus waar de honden wat te drinken krijgen en eventueel worden afgedroogd. Dan breng ik alle honden weer thuis en indien in het contract is opgenomen krijgt de hond nog wat eten en vers water. Rond 12.00 en 15.00 zijn alle honden zo'n beetje weer thuis.

 

Momenteel zit ik vol, maar in overleg is veel mogelijk om de service aan te laten sluiten op uw wensen.


Download
Pip's Inschrijfformulier.pdf
Adobe Acrobat document 538.0 KB