Over Pip's Hondenuitlaatservice

Mijn naam is Meriel van Lennep en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik ben al vanaf jongs af aan gek op dieren. Vroeger was ik zo’n buurmeisje die bij iedere hondenbezitter langs de deur ging om te vragen keer op keer of ik hun hond uit mocht laten, want bij ons thuis is er nooit een hond gekomen. Dat werd wel gecompenseerd met cavia’s, katten, konijnen, kippen, kanaries, wandelende takken, eenden en zelfs een pony (die ik vervolgens meenam naar school voor een spreekbeurt). Dus toen ik uit huis ging kwam er niet veel later mijn eerste hond, Cinda een kruising Ierse Wolf/Bouvier, waar ik 10 jaar heel veel plezier van heb gehad. Daarna heb ik er nog 2 mogen hebben, Huub een kruising Leonberger/Briard en Lance een Duitse Dog. 

 

 

In april 2011 ben ik geslaagd voor de opleiding tot gediplomeerd Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie. In deze opleiding heb ik mijn kennis over de Rassen, Gedragsherkenning en het Roedelgedrag vergroot. Heb ik EHBO voor honden gevolgd en daarnaast veel geleerd over de Wetten & Regels om een veilige Hondenuitlaatservice te beginnen.